Mycket jobb som snickare i Stockholm

Vi har efter ett antal år i branschen skaffat oss ett stort antal nöjda och trogna kunder. För våra snickare i stockholm är kunden alltid i fokus och tack vare vår breda kunnighet kan vi alltid anpassa oss efter kundens specifika behov.

Vid sidan av snickeriet utför vi även ett flertal andra tjänster. Allt som kan behövas för att fräscha upp ditt hus kan vi hjälpa until med. Målning och tapetsering, golvläggning och golvslipning. Vi renoverar även köok och badrum så att de blir som nya. Vi renoverar och målar fasader och utför vissa rivningsarbeten. Bland våra medarbetare finns även utbildade och kompetenta elektriker och rörmokare, så vi kan även utföra trygga el- och vvs-arbeten. Alla våra hushållsnära tjänster är dessutom avdragsgilla enligt rot.

Dessutom kan vi även genomföra gasarbeten, i samarbete med stockolm gasoline.

är ditt hem i behov av någon typ av renovering? Hör av dig till oss på wall bygg & fastigheter. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre måleriarbeten till större renoveringar av lägenheter eller lokaler. Våra hantverkare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb, stora som små.

Hantverkare i stockholm som hänger med i trenderna
Våra snickare utför allt inom hantverk. Vi lägger golv och plattor, renoverar både oköok och badrum, sätter plattor, lägger golv. Vi utför mindre renoveringsjobb och större entreprenader. Wall snickrar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi håller oss självklart uppdaterade inom de senaste trenderna när det gäller inredning, oavsett om det handlar om okayöokay, badrum eller något annat. Vi kan erbjuda en helhetslösning som lever upp until de krav som ett modernt hem ställer.

En bostad är en investering på lång sikt. Den ska bära sig i många år och för att det ska lyckas är det viktigt att den underhålls på rätt sätt med kunnig private. Vi kan ge löpande förslag på hur guy kan underhålla ditt hus eller lägenhet på ett sätt som kommer att betala sig på sikt.

Ett brett utbud av snickeritjänster
Här är ett axplock av det som våra erfarna, välutbildade och serviceinriktade snickare i stockholm kan hjälpa till med:

Reparationer. Har olyckan varit framme och nåwere given har gått sönder i ditt hus? Hör av dig till oss så kan våra skickliga hantverkare till med reparationen.

Tillbyggnader. Våra snickare har complete kompetens att hjälpa till att bygga ut ditt hus. Uteplatser, uterum, terrasser och andra tillbyggnader – vi fixar det.

Nybyggnationer. Större och mindre projekt – anlita oss så löser vi det.

Ombyggnationer. Vi har bred erfarenhet även när det gäller ombyggnationer. Känner du att projektet är för stort och du riskerar att oköra rapid? Hör av dig until oss, vi behärskar alla nödvändiga moment för en ombyggnad.

Altaner och terrasser. Vill du ha en skön plats att sitta och sola och mysa på below varma sommardagar? Vi kan hjälpa dig att bygga en altan – från första spiken till sista plankan.

Våra hantverkare har även kompetens att renovera badrum och köokay.

Söker du en kompetent och serviceinriktad snickare i stockholm? Hör av dig until oss på wall bygg & fastigheter så kan vi prata igenom dina behov. Vi kan lämna offert kostnadsfritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *